Ποια τμήματα δε θα λειτουργήσουν σήμερα λόγω κακοκαιρίας;

Σε ποια Τμήματα δεν θα γίνουν μαθήματα την Τετάρτη (09/01) Κλειστά παρέμειναν σήμερα Τρίτη (08/01), κατόπιν σχετικών αποφάσεων αρκετά Τμήματα (δείτε εδώ) των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Για αύριο Τετάρτη (09/01) αναστέλλεται η εκπαιδευτική λειτουργία σε όλα τα Τμήματα του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΤΕΙ ΑΜΘ).

Στα Τμήματα της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ) για αύριο Τετάρτη η λειτουργία της Σχολής θα αρχίσει στις 11:00 π.μ., εάν όμως παρουσιασθεί οποιοδήποτε έκτακτο πρόβλημα για τη συγκεκριμένη έναρξη λειτουργίας, θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για θα λειτουργήσει κανονικά η εκπαιδευτική διαδικασία σε όλα τα Τμήματα του Ιδρύματος για τη διευκόλυνση των φοιτητών και προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα παγετού θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ.

Για το Πανεπιστήμιο Κρήτης σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον Αντιπρύτανη Προσωπικού και Φοιτητικής Μέριμνας, Αναπληρωτή Καθηγητή Κωνσταντίνο Σπανουδάκη, τα Τμήματα στο Ρέθυμνο λειτουργήσουν κανονικά.

Πηγή: Foititikanea.gr 

 


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *