Πώς να τον κάνεις να σε χωρίσει σε 10 βήματα

Είσαι που λες σε μία σχέση αλλά δεν τα πάτε πολύ καλά τελευταία.

Είσαι που λες σε μία σχέση αλλά δεν τα πάτε πολύ καλά τελευταία. Κάτι η φθορά του χρόνου, κάτι τα κρύα του αστεία, κάτι εκείνο το ταξίδι που έχεις κανονίσει για Μύκονο με την παρέα σου. Εε δεν θέλει και πολύ σκέψη, ο χωρισμός είναι σιγουράκι.

Γράφει η Βενετία Καμάρα

 1. Ξεκίνα να ντύνεσαι ακριβώς όπως δεν του αρέσει. Είτε αυτό απαιτεί φόρμες, είτε μίνι, είτε εσώρουχα σαν της γιαγιάς σου. Μην σου πω και της προγιαγιάς, έτσι για σιγουριά.
 2. Γίνε νευρόσπαστο και πες του πως δεν σου λέει πια ότι σε αγαπάει, και πως σου φέρεται περισσότερο σαν φίλη παρά σαν κοπέλα του. Με παραπονιάρικο ύφος, ώστε να νιώσει ότι φταίει (αλλά να τον εκνευρίσεις κιόλας).
 3. Θίξε το θέμα «που πάει αυτή η σχέση, ακόμη να γνωρίσεις τους γονείς μου». Κι ας είστε κάτι μήνες μαζί. Θα τρομάξει τόσο πολύ που θα γελάς για μια βδομάδα.
 4. Να είσαι σνομπ με τους φίλους του, ακόμα και αν είναι τα καλύτερα παιδιά. Δεν σου λέω να τους βρίσεις. Απλά φρόντισε να χάσεις την υποστήριξη τους όταν ο φίλος σου τους πει πως δεν τα πάτε καλά.
 5. Όταν βγαίνετε μη μιλάς πολύ, να είσαι λίγο κατσουφιασμένη και ρίξε κανένα χαμόγελο στο ωραίο παιδί της διπλανής παρέας. Χαμόγελο μόνο ε, ηρέμησε. Γενικά, κάνε τον να ζηλεύει αλλά όχι τόσο ώστε να γυρίσει εναντίον σου με άσχημο τρόπο.
 6. Εκεί που μιλάτε με μηνύματα ή στο chat, σταμάτα να απαντάς χωρίς λόγο. Και στείλε του πάλι μετά από κανένα δίωρο.
 7. Να έχεις κάθε μέρα «πονοκέφαλο». Κάθε μέρα. Ξέρεις εσύ.
 8. Ξέχνα τα γενέθλιά του, ή την γιορτή του. Εάν έχουν περάσει, φρόντισε να ακυρώνεις τελευταία στιγμή τα σχέδιά σας. Όλους μας τσαντίζει αυτό.
 9. Προσπάθησε να κλαις συχνά και να του λες ότι δεν σε καταλαβαίνει ποτέ, ότι νιώθεις μόνη και άλλα τέτοια κλισέ.
 10. Δήλωσε με περηφάνια πως αποφάσισες να πάρεις δέκα κιλά γιατί όλοι σου λένε ότι είσαι υπερβολικά αδύνατη. Θα τον τσούξει!
Εάν τα ακολουθήσεις αυτά για κανέναν μήνα, δε θα αντέξει. Έχεις τον χωρισμό στο τσεπάκι και την Μύκονο στα προσεχώς!

Total
0
Shares
1 comment
 1. Ή απλά του λες να χωρίσετε (αναφέροντας και την Μύκονο φυσικά) αποφεύγοντας όλες αυτές τις γελοιότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *