Ποσείδι 2016 | Η ανακοίνωση για την έναρξη της κατασκήνωσης

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας υποδέχεται τους πρώτους κατασκηνωτές. Η κατασκήνωση παρέχει και για φέτος τις γνωστές σε όλους αναβαθμισμένες υπηρεσίες της και όπως πάντα, εμπλουτισμένες με πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, από ομάδες φοιτητών και από τα Τμήματα του Α.Π.Θ.


Διαβάστε ακόμα: Ποσείδι | Μία επική συζήτηση στο facebook με τον Τάσο


 

Οι περιορισμένες -και κατά την τρέχουσα περίοδο- χρεώσεις των υπηρεσιών της κατασκήνωσης, αλλά και οι διαρκείς βελτιώσεις των υποδομών της (πχ. συμμετρικό WiFi 30mbps), αντανακλούν την προσπάθειά της διοίκησης να αντεπεξέλθει στη δυσμενή οικονομική συγκυρία, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της μοναδικής στην Ευρώπη Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης.

Ποιοι μπορούν να φιλοξενηθούν;

  • Προπτυχιακοί 1ου Πτυχίου, που δεν έχουν ξεπεράσει τον τυπικό αριθμό ετών για λήψη του πτυχίου (ν+2).
  • Μεταπτυχιακοί φοιτητές 1ου Πτυχίου, που δεν έχουν υπερβεί τα τρία έτη από την ημέρα εγγραφής τους.

Για την έκδοση της Κάρτας Εισόδου των παραπάνω, απαιτείται Βιβλιάριο Σπουδών (ή βεβαίωση της γραμματείας για τους μεταπτυχιακούς) και Αστυνο- μική Ταυτότητα.

Λειτουργία Μαΐου

Η Κατασκήνωση θα ανοίξει τις πύλες της για τους κατασκηνωτές που επιθυμούν να διαμείνουν σετροχόσπιτα και οικίσκους κατά τον μήνα Ιούνιο. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 27 Μαΐου από τις 8:30 π.μ. οι εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης θα είναι ανοιχτές για  τους κατασκηνωτές μετροχόσπιτα και θα κλείσουν την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 10 π.μ. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα επόμενα τρία πρώτα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου για τα τροχόσπιτα. Δεν θα λειτουργεί πλήρως η καθαριότητα, η φύλαξη και η εστίαση.


Διαβάστε Ακόμα | Εικονική περιήγηση στο Φοιτητικό Camping στο Ποσείδι


 

Οι τιμές! 

Οι τιμές θα παραμείνει σταθερές στην κατασκήνωση του Ποσειδίου και φέτος με στόχο να αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά μια εναλλακτική επιλογή για οικονομικές διακοπές για το σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και για επισκέπτες. Παρότι το κάμπινγκ έχει επισήμως τη δυνατότητα φιλοξενίας περίπου 3000 ατόμων, την… υψηλή περίοδο του Ιουλίου, συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις του περίπου 10.000 άτομα! 

Στιγμιότυπο 2015-06-08, 16.48.15

Στιγμιότυπο 2015-06-08, 16.48.55

Στιγμιότυπο 2015-06-08, 16.50.58

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *