Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Καποδιστριακού πανεπιστημίου.

• Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, ώρα 19.00
Ο κ. Θεοχάρης Θεοχαρίδης, καθηγητής Φαρμακολογίας, Πειραματικής Θεραπευτικής και Εσωτερικής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης, Η.Π.Α., θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την παρουσίαση του τιμωμένου θα κάνει ο αναπληρωτής καθηγητής της Ιατρικής Σχολής, κ. Δημήτριος Καλογερομήτρος.
• Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, ώρα 19.00
Τελετή έναρξης του επιστημονικού συνεδρίου με τίτλο: "Από τη χώρα των κειμένων στο βασίλειο της σκηνής" που οργανώνει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο του εορτασμού είκοσι χρόνων λειτουργίας του Τμήματος.
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, ώρα 19.00
Ο κ. Jose Antonio Abreu, καθηγητής στα Πανεπιστήμια Andres Bello και Simon Bolivar της Βενεζουέλας και π. Υπουργός Πολιτισμού της χώρας θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία και του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
• Κυριακή, 30 Ιανουαρίου, ώρα 11.30
Εκδήλωση αφιερωμένη στην ημέρα των Τριών Ιεραρχών και της Ελληνικής Παιδείας που οργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει προσφώνηση του Πρύτανη, καθηγητή κ. Θεοδοσίου Ν. Πελεγρίνη και ομιλία του καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής, πατέρα Γρηγορίου Παπαθωμά.


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *