Προγράμματα e-learning από το Πανεπιστήμιο Πατρών

Όντας ένα από τα πιο πρωτοπόρα Πανεπιστήμια, το Πανεπιστήμιο Πατρών από το 2013 προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης τα οποία απευθύνονται τόσο σε αποφοίτους λυκείου, όσο και σε πτυχιούχους. Η υλοποίηση των προγραμμάτων γίνονται μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΚ ΠΠ) με σκοπό των προώθηση της καινοτομίας, της εξειδικευμένης επιμόρφωσης και της αριστείας, πράγματα που είναι αναγκαία για την ενίσχυση του επαγγελματικού προφίλ ενός ανθρώπου.

Πιο συγκεκριμένα

Για να επιτευχθεί η αποτελεσματική επαγγελματική κατάρτιση, το ΚΕΚ ΠΠ, οργανώνει προγράμματα εκπαίδευσης εξ αποστάσεως και μεικτής μάθησης ενώ επίσης διοργανώνει και δράσεις ανοικτής εκπαίδευσης για τις οποίες είναι ελεύθερη η συμμετοχή. Τα προγράμματα υλοποιούνται από διεθνώς αναγνωρισμένους διδάσκοντες και ερευνητές αλλά και από επαγγελματίες οι οποίοι είναι καταξιωμένοι στον χώρο τους.

Τα προγράμματα μεικτής μάθησης του ΚΕΚ ΠΠ συνδυάζουν δύο ή περισσότερα από τα παρακάτω είδη μάθησης:

Διδασκαλία σε τάξη
Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση (ευέλικτη μελέτη, εκπόνηση εργασιών)
Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση (μάθημα με καθηγητή σε εικονική τάξη)
Κοινωνική Μάθηση

Τα προγράμματα κατάρτισης έχει σχεδιάσει τα παρακάτω προγράμματα:

Α. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων
Κατάρτιση Εκπαιδευτικών σε Θέματα Εκπαίδευσης Προσφύγων
Επαγγελματική Κατάρτιση Εκπαιδευτών Μεικτής Μάθησης και Τηλεκπαίδευσης

Β. Επαγγελματική Κατάρτιση & Πιστοποίηση

Ναυτιλιακές Σπουδές (11 Προγράμματα)
Επαγγελματικά Αγγλικά
Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής

Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων, χορηγείται από το Πανεπιστήμιο Πατρών τόσο το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, όσο και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού όπου αναγράφονται τα γνωστικά κείμενα όπου συμμετείχε ο επιμορφώμενος, οι θεματικές, αλλά και οι ώρες επιμόρφωσης που ολοκλήρωσε.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site του KEK εδώ, ενώ επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε καλώντας στο 2610 996639


Είμαι από το Καρπενήσι,σπουδάζω στα Ιωάννινα, λατρεύω τις ταινίες,τη σοκολάτα και τα ταξίδια. Βρες με στο instagram: viivii.tr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *