Πρώτο ραντεβού: Ρούχα που δεν πρέπει να βάλεις [boys edition]

Έχουμε κατά καιρούς δώσει αμέτρητες συμβουλές σχετικά με το τι θα πείτε ή γενικά πώς θα συμπεριφερθείτε στο πρώτο ραντεβού, αλλά ποτέ δεν έχουμε αναφερθεί στο… dress code της ειδικής αυτής περίστασης! [boys edition]
Έχουμε κατά καιρούς δώσει αμέτρητες συμβουλές σχετικά με το τι θα πείτε ή γενικά πώς θα συμπεριφερθείτε στο πρώτο ραντεβού, αλλά ποτέ δεν έχουμε αναφερθεί στο… dress code της ειδικής αυτής περίστασης! Η αλήθεια είναι τις περισσότερες φορές κάνουμε κυριολεκτικά τέρατα, καθώς καταφεύγουμε σε υπερβολές προκειμένου να εντυπωσιάσουμε! Έτσι είπαμε να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ, ανάμεσα στα αγόρια και στα κορίτσια για να μάθουμε κι εμείς, τι δεν θέλουν να φοράει μία γυναίκα και ένας άνδρας στο πρώτο ραντεβού! Τα αποτελέσματα τα έχουμε εδώ για εσάς και μόνο, και καλά θα κάνετε να τους δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, μιας και είναι πολύ, μα πάρα πολύ διαφωτιστικά!

Γράφει η Σοφία Κάραλη

1. Κουστούμι

Όσο κύριος και να θέλουμε να είστε το κουστούμι δεν είναι για το πρώτο ραντεβού φίλε μου. Δεν θα πας σε γάμο, βάφτιση ή σε δεξίωση ένα απλό ραντεβού θα βγεις. Κλείσε το κουστούμι σου στην ντουλάπα λοιπόν.
2. Φόρμα και αθλητικά 
Όπως και εσείς δεν θέλετε να φορέσουμε αυτά στο πρώτο ραντεβού , έτσι και εμείς όσο αθλητικοί τύποι και να είστε δεν θέλουμε να εμφανιστείτε με την φόρμα και τα αθλητικά σας.
3. V μπλουζάκι 
Έλα κλαρινογαμπρέ μαζέψου. Δεν μας αρέσει να έχεις πιο μεγάλο άνοιγμα στο ντεκολτέ από μας και μισούμε την χρυσή καδένα που θα πετάγεται από το δασύτριχο στήθος σου. Το ξέρουμε ότι είναι της μόδας, αλλά την μισούμε αυτή την μόδα.
4. Εσώρουχο έξω
Δεν θέλουμε να βγάζετε φάτσα κάρτα το εσώρουχο σας. Δεν είναι καθόλου κολακευτικό όλος ο κόσμος να καμαρώνει το βρακί σας. Ιδιαίτερα σε αυτή την περίπτωση που μιλάμε για το πρώτο ραντεβού. Δηλαδή τι πιστεύεις ότι αν δούμε το εσώρουχο σου θα τρελαθούμε;
5. Απεριποίητος

Στο πρώτο ραντεβού και γενικά πάντα όπως και εσείς θέλετε να είμαστε στην τρίχα έτσι και εμείς σας θέλουμε. Οπότε κάνε μπάνιο, ντύσου καλά, ξυρίσου (καλά μας αρέσουν τα γένια σου). Θέλουμε να είσαι στην πένα και ειδικά τώρα που είναι πρώτο ραντεβού.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *