Ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη δουλειά στον κόσμο!

Μας έβαλε τα γυαλιά ο οργανισμός Anixi.eu 👓

Εκεί που ψάχναμε να βρούμε την καλύτερη δουλειά του κόσμου πέσαμε πάνω σε αυτόν τον σπουδαίο οργανισμό. Και γιατί το λέμε αυτό; Για έναν και μόνο λόγο. Σε στέλνει στο εξωτερικό για την πιο φανταστική εμπειρία της ζωής σου!

Το πρόγραμμα Au Pair είναι το απόλυτο Work and Travel πρόγραμμα στον κόσμο! Είναι από τα δημοφιλέστερα προγράμματα πολιτιστικών ανταλλαγών στην Ευρώπη και στην Αμερική. Η βασική ιδέα του προγράμματος είναι να δώσει την δυνατότητα σε νέους να ζήσουν σε μια χώρα του εξωτερικού και να γνωρίσουν μια διαφορετική κουλτούρα. Στην Ελλάδα ο οργανισμός Αnixi Au Pair διαχειρίζεται το πρόγραμμα δίνοντας κάθε χρόνο την δυνατότητα σε νέους να ταξιδέψουν και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Τι σημαίνει au pair;

Ο όρος ‘‘au pair’’ στα γαλλικά σημαίνει ‘‘επί ίσοις όροις’’ και αυτή ακριβώς η ισότητα καθορίζει την σχέση μεταξύ των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ως μέλη Οικογένειες υποδοχής και Au pairs.

Οι οικογένειες υποδοχής που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μένουν σε χώρες του εξωτερικού και επιθυμούν να έρθουν τα παιδιά τους σε επαφή με μια διαφορετική κουλτούρα και γλώσσα, ώστε να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Το πρόγραμμα au pair τους δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούν με νέους au pairs από άλλες χώρες οι οποίοι αναλαμβάνουν την φροντίδα των παιδιών τους, συμβάλλοντας σε αυτή την ανταλλαγή κουλτούρας.

Γιατί λοιπόν το πρόγραμμα αυτό αποτελεί ουσιαστικά την καλύτερη δουλειά στον κόσμο;

1) Πρώτα απ’ όλα γιατί ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο και πιο συγκεκριμένα σε Ευρώπη και Αμερική.

Έχεις, λοιπόν, τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να κάνεις φίλους που σίγουρα έχουν να σου μάθουν πολλά και να μοιραστούν μαζί σου ακόμα περισσότερα. Άσε που θα βγάλεις φωτογραφίες που θα θυμάσαι μια ζωή και θα γεμίσεις τον instagram λογαριασμό σου με τις καλύτερες λήψεις 😉

2) Έχει να κάνει με τα πιο αγνά πλάσματα, τα παιδιά!

Τι πιο όμορφο να ασχολείσαι και να εργάζεσαι σε ένα φιλικό περιβάλλον με παιδικές ψυχούλες; Δεν σε βαραίνουν τα βάρη των μεγάλων ανθρώπων. Ουσιαστικά με το πρόγραμμα au pair καλείσαι να φροντίσεις παιδιά της οικογένειας  υποδοχής σου. Έτσι σου παρέχεται δωρεάν στέγαση, διατροφή αλλά ακόμα και μισθός, διακοπές, εισιτήρια και πολλά άλλα ανάλογα με τη χώρα υποδοχής.

Εμείς σου προτείνουμε να ταξιδέψεις σε Αμερική και Αγγλία για τους παρακάτω λόγους:

  1. Θα εξασκήσεις τα αγγλικά σου
  2. Θα αποκτήσεις διεθνή εργασιακή εμπειρία
  3. Θα έχεις την δυνατότητα να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς
  4. Θα σπουδάσεις σε κολέγιο στην Αμερική
  5. Θα κάνεις φιλίες με άτομα από διαφορετικές κουλτούρες
  6. Θα έχεις δωρεάν στέγαση και διατροφή

 

 

Mάθε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις απίστευτες παροχές του στην σελίδα του οργανισμού Anixi.eu

Total
6
Shares
1 comment
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *