Οι ρόλοι που πρέπει έστω και μία φορά να υποδυθείς στο σεξ

Στο σεξ επιτρέπονται όλα ή τουλάχιστον μέχρι το σημείο που και οι δύο πλευρές απολαμβάνουν την όλη διαδικασία. Και μπορεί να υπάρχουν πολλοί τρόποι να βάλεις λίγη περισσότερη ένταση στο κρεβάτι, αλλά το role play είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τρόπους.

Τι είναι το role play; Είμαστε σίγουρες ότι ξέρεις ήδη. Είναι ένας τρόπος να ερεθίσεις λίγο παραπάνω το έτερον σου ήμισυ “παίζοντας” κάποιο ρόλο και αυτοσχεδιάζοντας το δικό σου σενάριο.

Εδώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις εύκολα την φαντασία σου, αλλά εμείς σου προτείνουμε εκείνους τους ρόλους που πρέπει έστω και μία φορά να υποδυθείς στο σεξ.


Διαβάστε ακόμα: Οι στάσεις που προκαλούν άγχος στο κρεβάτι αλλά ΘΕΛΕΙΣ να δοκιμάσεις


Οι ρόλοι που πρέπει έστω και μία φορά να υποδυθείς στο σεξ

Δύο άγνωστοι

Αυτούς τους ρόλους η αλήθεια είναι ότι μπορείς να τους μεταφέρεις και έξω από την κρεβατοκάμαρα. Για παράδειγμα, κανόνισε ένα ραντεβού με τον σύντροφο σου σ΄ένα αγαπημένο μπαρ και συστήσου από την αρχή. Κάτι μας λέει ότι θα γυρίσετε σύντομα στο σπίτι μετά.

Φωτογράφος και μοντέλο

Εσύ διάλεξε ποιο ρόλο θέλεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει σημασία. Ζήτησε από τον σύντροφο σου να ποζάρει στον φακό και δες τον ξανα όπως πρώτα.

Μασέζ και πελάτης

Δεν είσαι σίγουρη πώς να κάνεις μασάζ; Δεν έχει καμία σημασία. Υποδύεσαι απλά έναν ρόλο, ο οποίος θα έχει σίγουρα αποτελέσματα. Γι΄αυτούς τους ρόλους μπορείς να φτιάξεις και την κατάλληλη ατμόσφαιρά στο υπνοδωμάτιο με κεριά, αρώματα κτλ. κτλ..

Μαθητής και δασκάλα

Ή το αντίστροφο. Αυτός είναι ίσως ένας από τους πιο κλασικούς ρόλους που μπορείς να μεταφέρεις στην κρεβατοκάμαρα. Αν δεν έχεις κάνει τα μαθήματά σου, ίσως θυμώσει αρκετά ο δάσκαλος σου.

πηγή:ipop.gr

Total
4
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *