Σάλος με το εξώφυλλο της Vogue και τη Μέγκαν Μαρκλ-Κατηγορείται για αντιγραφή

Εδώ και κάποιο καιρό γνωρίζαμε πως η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να φιλοξενηθεί ως guest editor της βρετανικής Vogue, το εξώφυλλο και το θέμα όμως που επιμελήθηκε για το τεύχος του Σεπτεμβρίου αποκαλύφθηκε πριν από λίγα 24ωρα μέσω social media.

Η δούκισσα του Sussex δεν είναι στο εξώφυλλο που επιμελήθηκε, το οποίο συμπεριλαμβάνει 15 γυναίκες που «ανεβάζουν τον πήχη σε θέματα ισότητας, καλοσύνης, δικαιοσύνης αλλά και ελευθερίας πνεύματος».

Στο καλαίσθητο και minimal εξώφυλλο με τα 16 κουτάκια υπάρχουν 15 γυναίκες, στο 16ο κενό κουτάκι απεικονίζεται ένας καθρέφτης έτσι ώστε η κάθε γυναίκα να μπορεί να βλέπει τον εαυτό της δίπλα σε γυναίκες που προσεκτικά διαλέχθηκαν και προσφέρουν έμπνευση με την στάση ζωής τους ή το έργο τους ενώ βλέπουμε γραμμένο με μεγάλα γράμματα «Forces for Change».

Το εξώφυλλο είναι πραγματικά υπέροχο με πολύ ωραία αισθητική όμως δυστυχώς τα πρώτα σύννεφα πάνω και από αυτή την κίνηση της Μέγκαν δεν άργησαν να έρθουν, και ίσως όχι άδικα. Η δούκισσα συγκεκριμένα κατηγορείται πως αντέγραψε αυτό το όμορφο εξώφυλλο από τους συγγραφείς του βιβλίου “The Game Changers” στη συγγραφή του οποίου με κάποιο τρόπο συνείσφερε και η ίδια.

Το βιβλίο “The Game Changers” των Samantha Brett και Steph Adams, εμπεριέχει τις ιστορίες και τα μυστικά επιτυχίας 40 πετυχημένων γυναικών, για το πώς κατάφεραν να γίνουν girl bosses, όπως γράφει χαρακτηριστικά στο εξώφυλλο. Στο συγκεκριμένο εξώφυλλο βλέπουμε επίσης δυναμικές γυναίκες σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες που είναι η μία δίπλα από την άλλη, μία εικόνα που θύμισε αρκετά το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue, και από ότι φάνηκε πολλοί ήταν αυτοί που το πρόσεξαν.

Η Brett μίλησε στη Daily Mail και δήλωσε: «Είναι σίγουρα πολύ κολακευτικό, της άρεσε αρκετά όπως φαίνεται το concept μας. Αγαπώ τη Μέγκαν και είμαι μεγάλη θαυμάστρια, εάν όμως αυτό το οποίο πιστεύεται ότι συμβαίνει είναι αλήθεια, τότε είναι πολύ απογοητευτικό.»

Σύμφωνα με τους συγγραφείς του “The Game Changers” η Μέγκαν ήταν ένα από τα 15 πρόσωπα που παρουσιάστηκαν στο εξώφυλλο του βιβλίου ενώ και η ίδια έδωσε την έγκριση της για αυτό πριν την κυκλοφορία του.

peoplegreece.com 

Total
3
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *