Σειρά προϊόντων NIVEA Pure & Natural

Η NIVEA γιορτάζει φέτος τα 100 της χρόνια, και… πιο ανανεωμένη από ποτέ, συνεχίζει να καινοτομεί και να προτείνει στους καταναλωτές της νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής.

Η NIVEA γιορτάζει φέτος τα 100 της χρόνια, και… πιο ανανεωμένη από ποτέ, συνεχίζει να καινοτομεί και να προτείνει στους καταναλωτές της νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της εποχής. Στο πλαίσιο αυτό η NIVEA παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης και φροντίδας με πολύτιμα συστατικά βιολογικής καλλιέργειας, Pure & Natural.
Η σειρά Pure & Natural αποτελεί ακόμη μια καινοτομία της NIVEA, καθώς είναι η πρώτη μάρκα προϊόντων ευρείας κυκλοφορίας που κάνει την είσοδό της στην αγορά αυτή. Τα προϊόντα της σειράς Pure & Natural είναι 95% φυσικής προέλευσης, και είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης έρευνας στα εργαστήρια της Beiersdorf, αλλά και της επιθυμίας της να ικανοποιεί την ανάγκη των καταναλωτών για συστατικά από τη φύση, που ταυτόχρονα είναι φιλικά προς το περιβάλλον κι ευχάριστα στη χρήση.
Η νέα σειρά Pure & Natural, αποτελείται από προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, αλλά και αποσμητικής προστασίας, και υπόσχεται να φροντίσει … φυσικά το κοινό. Έτσι, τα νέα προϊόντα με αγνό Argan Oil, οργανικό burdock fruit, φαρμακευτική aloe vera, περιποιητικό jojoba oil και αγνό χαμομήλι, χωρίς parabens, σιλικόνη και τεχνητές χρωστικές ουσίες, κάνουν δυναμική είσοδο στην αγορά και αναμένεται να κερδίσουν…. φυσικά τις εντυπώσεις.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *