Σουηδός πολιτικός προτείνει διάλειμμα για σεξ!

Φαντάζεσαι να μπορείς να φεύγεις από τη δουλειά για μία ώρα – και χωρίς να χάνεις το μισθό σου-  για να κάνεις σεξ; Αυτός, θα ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να μετακομίσεις στη Σουηδία.

Πιο συγκεκριμένα

Σύμφωνα με την Σουηδική εφημερίδα The Local, ο πολιτικός Per- Erik Muskos, πρότεινε αυτή την εβδομάδα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης του, να δίνεται μία ώρα πληρωμένης άδειας μέσα στη μέρα στους υπαλλήλους, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στο σπίτι τους για να κάνουν σεξ!

« Έχει να κάνει με την βελτίωση των σχέσεων τους» είπε ο Muskos. « Υπάρχουν έρευνες που δείχνουν πως το σεξ είναι υγιές.»

 Και όντως, δεν έχει άδικο. Το σεξ έχει αποδειχτεί πως βελτιώνει την πίεση, τον ύπνο, τον λόξιγκα ( τώρα την βρήκαμε τη λύση), ενώ επίσης συμβάλει στην πρόληψη από το κρύωμα. Ο Muskos, φαίνεται πως πιστεύει ότι αυτά τα διαλείμματα, θα βοηθήσουν σημαντικά την ψυχική υγεία των υπαλλήλων ενώ επίσης θα βελτιώσουν τις σχέσεις των ζευγαριών, καθώς επίσης και εκείνων που είναι single.
Φυσικά, ο Muskos είναι απλά ένας δημοτικός σύμβουλος στην Övertorneå – μία πόλη 2,000 κατοίκων- οπότε αυτό σημαίνει πως δεν θα εφαρμοστεί κάτι τέτοιο σε όλη τη χώρα μέσα σε μια νύχτα. Έχει ναι μεν δίκιο, αλλά το σχέδιο του θέλει ακόμη πολλές βελτιώσεις.

« Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως ο υπάλληλος δεν θα πάει για μια βόλτα ας πούμε,  αντί να κάνει σεξ αλλά δεν βλέπω τον λόγο που κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει» είπε ο Σουηδός πολιτικός.

Σε μια χώρα σαν τη Σουηδία, ένα διάλειμμα για σεξ, δε μας φαίνεται καθόλου απίθανο.

 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *