Το Spider-Man: Far From Home έκλεψε τις εντυπώσεις στη δημοσιογραφική πρεμιέρα

Μια μερίδα δημοσιογράφων του εξωτερικού είχε την ευκαιρία χθες να παρακολουθήσει το πολυαναμενόμενο Spider-Man: Far From Home και φυσικά να μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις στα social media ως συνήθως. Το sequel του “Homecoming” σε σκηνοθεσία και πάλι του Jon Watts βρίσκει τον Peter Parker του Tom Holland παρέα με τους συμμαθητές στου σε μια εκδρομή στην Ευρώπη.

Δυστυχώς όμως, κάτι παράξενες επιθέσεις στο Λονδίνο από τους μυστηριώδεις Elementals αναγκάζει τον Parker να διακόψει τις διακοπές του. Κια αυτό γιατί στρατολογείται από τον ίδιο τον Nick Fury (Samuel L. Jackson) για να τους σταματήσει. Στο πλευρό του, επίσης, θα βρεθεί ο κλασικός νέμεσις του, Mysterio, που τον υποδύεται εξαιρετικά ο Jake Gyllenhaal και εδώ παρουσιάζεται ως σύμμαχος και φίλος, ενώ προέρχεται από μια άλλη διάσταση.

Είναι γνωστό επίσης πως τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα μετά το Avengers: Endgame και το “time heist” που δημιούργησε ένα κανονικό Multiverse στο Marvel Cinematic Universe. Τις πρώτες αντιδράσεις από το Twitter θα τις βρείτε παρακάτω και γενικότερα ζωγραφίζουν την ταινία ως ένα άξιο sequel, γεμάτο χιούμορ, δράση και πολλές ανατροπές:

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *