Το spinoff του «How i Met your mother» θα παρουσιάσει την ιστορία από την πλευρά της μαμάς!

Μπορεί το «How I Met Your Dad» να μην κατάφερε να μεταδοθεί αλλά μια νέα σειρά στη ίδια απόχρωση με το HIMYM φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τι είχε συμβεί;

Πριν δυο χρόνια, το «How I Met Your Dad» πήρε εντολή για ένα πιλοτικό επεισόδιο το 2014, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να πάρει εντολή για πλήρη σειρά απ’ το CBS.  Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα ονομάζεται «How I Met Your Father» και περίπου όπως το αποτυχημένο «How I Met Your Dad», θα αφηγηθεί την ιστορία απ’ την γυναικεία οπτική. Οι δημιουργοί του HIMYM, Carter Bays and Craig Thomas θα διατελέσουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί στο «How I Met Your Father».

Το νέο project

Το project θα δώσει μια εντελώς νέα εκδοχή της ιδέας αυτής και θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες. Επιπλέον, οι Isaac Aptaker και Elizabeth Berger, η συγγραφική ομάδα και συν-εκτελεστικοί παραγωγοί του «This Is Us», έχουν «μια γενική συμφωνία» με την 20th TV για να αναλάβουν το σενάριο της σειράς. Το σενάριο ακούγεται ότι «θα γραφτεί με μια εσωτερική οπτική γωνία» και δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα γίνει διαθέσιμο στην αγορά. Επίσης, αξίζει να τονίσουμε ότι το spinoff δεν θα περιλαμβάνει κανένα αρχικό χαρακτήρα και δεν περιορίζεται στο CBS καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να πουληθεί σε άλλο δίκτυο.

 


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *