ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ BREAKDANCE

Ο νικητής του παγκοσμίου πρωταθλήματος break dance Red Bull BC One 2010 σε workshops στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη
Η βραζιλιάνικη δύναμη της παγκόσμιας Break Dance σκηνής που ακούει στο όνομα Neguin έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι λάτρεις του είδους θα έχουν την τύχη να βρεθούν πλάι του για να παρακολουθήσουν, σε δύο εκρηκτικά break dance seminar sessions, τα μυστικά της επιτυχίας του γνωστού ΒBoy, σε Θεσσαλονίκη (26 Απριλίου 2011) και Αθήνα (27 Απριλίου 2011).

O Παγκόσμιος πρωταθλητής του Red Bull BC One 2010 που ξεσήκωσε κριτική επιτροπή και κοινό στον τελικό του Τόκυο, είναι μέλος των Tsunami All Stars Crew και του London Dance Company. Aυτός είναι ο εντυπωσιακός Βραζιλιάνος Fabiano Carvalho Lopes ή αλλιώς NEGUIN, ένας από τους καλύτερους χορευτές break dance του κόσμου, που θα βρεθεί στη χώρα μας για δύο και μοναδικά δωρεάν σεμινάρια που θα παραδώσει σε λίγους τυχερούς λάτρεις του είδους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν, όχι μόνο τις αχτύπητες τεχνικές breakin του Neguin, αλλά και τα μυστικά της επιτυχίας του, καθώς και συμβουλές για το πώς να εξελιχθούν στο break dance.

Για τις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ενώ ρόλο θα παίξει και η εμπειρία. Σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή στο greecebookings@yahoo.com στέλνοντας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

26/04 Θεσσαλονίκη, 20.00: χώρος Let’s Dance, Τσιαπανού 26 – 28, Άνω Τούμπα, Καραγιώργη.

27/04 Αθήνα, 19.30: χώρος Έβδομος, Καραγιώργη Σερβίας 4, πλατεία Συντάγματος, Στοά Καλλιγά.

Total
0
Shares