Στη νέα εκδήλωση του Youthfully Yours Gr φορείς από όλη την Ευρώπη αλληλεπιδρούν

Στις 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9:30 μ.μ. στο Οικόπολις, Πτολεμαίων 29Α Θεσσαλονίκη, ο οργανισμός νεολαίας Youthfully Yours Gr, στο πλαίσιο διοργάνωσης του Contact making seminar ‘’Come together for future opportunities’’, ένα πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το Erasmus+, διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό την επαφή φορέων της κοινωνίας των πολιτών που δραστηριοποιούνται στο κομμάτι της νεολαίας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η επαφή και η αλληλεπίδραση φορέων απ’ όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και μια πληθώρα φορέων που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη και στοχεύουν στην νεανική ενεργοποίηση και καταπολέμηση της ανεργίας. Επιπλέον μέσω της εκδήλωσης δίνεται η δυνατότητα σε νέους/νέες και μη να μάθουν για ήδη υπάρχουσες, αλλά και νέες ευκαιρίες τόσο σε τοπικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αλληλεπίδραση, φρέσκιες ιδέες και ευθύτητα είναι η βάση της εκδήλωσης, αντίστοιχη με αυτή των υπολοίπων δράσεων της Youthfully Yours GR, και στόχος αυτής η διαμόρφωση ενός δικτύου έτοιμου να αναλάβει δράση σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *