Συνέντευξη Locomondo στο mycampus.gr

Καλοκαίρι για πάντα!
Συναυλίες αλλά και μερικές βουτιές στη θάλασσα, διάθεση να συμμετέχει ο κόσμος στα live τους, όπου θα παίξουν και νέα τραγούδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη. Θα μπουν και στο studio. Η συνομιλία μπορεί να ήταν σύντομη αλλά μας είπαν πολλά
 
Τι σημαίνει για εσάς το καλοκαίρι;
Εδώ και κάμποσα χρόνια σημαίνει πολλά ταξίδια, πολλές συναυλίες και κανά μπανάκι στα κλεφτά, εν μέσω sound check και συναυλίας. Είναι πολύ ωραίο όμως αυτό που ζούμε κάθε καλοκαίρι που δεν θα το αλλάζαμε με τίποτα.
 
Η reggae συνοδεύει την ανεμελιά αλλά υπάρχουν και τραγούδια της με έντονο κοινωνικό προβληματισμό. Εσάς τις σας τράβηξε περισσότερο σ’ αυτό το είδος;
Ο χορευτικός ρυθμός αυτής της μουσικής, όπως και η διάθεση να βλέπεις τα πράγματα και τα προβλήματα από μια θετική οπτική γωνία.
 
Τι είναι απαραίτητο για να συντονιστεί και να δημιουργήσει μια μπάντα με πολλά άτομα;
Διάθεση για συνεργασία, υπομονή, επιμονή αλλά και την ικανότητα να βλέπεις τι είναι καλό για το σύνολο μακροπρόθεσμα.
 
Ποιοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα της διεθνούς σκηνής σας έχουν επηρεάσει;
Πολλοί αλλά και τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους καλλιτέχνες. Ο καθένας από την μπάντα θα σου πει κάτι τελείως διαφορετικό. 
 
Για να βάλουμε στο κλίμα και όσους θα σας ακούσουν για πρώτη φορά ζωντανά, τι πρόκειται να ακούσει κανείς σ’ ένα live σας;
Θα ακούσει τα παλιά μας τραγούδια, όπως και μερικά καινούργια τα οποία δεν έχουν ακόμα δισκογραφηθεί και βρίσκονται στην φάση που τα «σκαλίζουμε». Στις συναυλίες μας πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα γιορτής, στην οποία μπάντα και κοινό συμμετέχουν. Όταν το καταφέρνουμε αυτό, τότε γίνεται ένα πραγματικά ωραίο live.
 
Ποια είναι τα σχέδιά σας για φέτος το καλοκαίρι αλλά και σε ότι αφορά τη δισκογραφία και τις εμφανίσεις σας αργότερα;
 
Τα σχέδια μας πάνω κάτω σας τα είπαμε: πολλές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό όλο το καλοκαίρι και σκοπεύουμε να μπούμε στο studio μέσα στο φθινόπωρο για να γράψουμε τον καινούργιο μας δίσκο με το καλό.
 
Εντός και εκτός Ελλάδας έχετε αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς;
Πολλούς και διάφορους, όπως και με τους καλλιτέχνες που μας έχουν επηρεάσει στην μουσική μας. Και σ αυτή την ερώτηση θα πάρεις μια διαφορετική απάντηση από τον καθένα μας.
 
 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *