Συνέντευξη με την Tamta | Woman Power!

Λαμπερή ποπ σταρ, σύγχρονο fashion icon και role model, η Τάμτα τα τελευταία 6 χρόνια που μπήκε δυναμικά στη ζωή μας χαράζει μια σταθερά επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μουσικής.
Λαμπερή ποπ σταρ, σύγχρονο fashion icon και role model, η Τάμτα τα τελευταία 6 χρόνια που μπήκε δυναμικά στη ζωή μας χαράζει μια σταθερά επιτυχημένη πορεία στο χώρο της μουσικής. 
 
Μιλήσαμε μαζί της για συνεργασίες, προτεραιότητες, στυλ, αλλά και τη συμμετοχή της στη νέα καμπάνια αντισύλληψης του your-life.gr λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής της περιοδείας.
 
Επισκεφτείτε για νέα και ανακοινώσεις το tamta.gr 
 
Πώς καταφέρνεις και παραμένεις τόσο φρέσκια και φωτεινή ενώ είσαι τόσο πολυάσχολη;


 Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Θεωρώ ότι τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας. Πρέπει να δίνουμε στον εαυτό μας το χρόνο να μπορεί να ξεκουράζεται και να περνάει καλά… Με αυτόν τον τρόπο παίρνουμε δύναμη και μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε με όρεξη και ενέργεια!  Ένα από τα πράγματα που προσπαθώ να κάνω, γιατί πρωτίστως με κάνουν να αισθάνομαι καλά, είναι η γυμναστική, όπου προσπαθώ να είναι σε συχνότητα περίπου τρείς φορές την εβδομάδα! Τέλος, η υγιεινή διατροφή και η παρέα με φίλους με ξεκουράζουν και μου ανεβάζουν την διάθεση!
Τι σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση από τη συνεργασία σου με το Γιώργο Μαζωνάκη στο Νάιτ;


Με τον Γιώργο είναι η τέταρτη φορά που συνεργαζόμαστε. Όπως όλες τις φορές και αυτήν είχαμε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν και περάσαμε καταπληκτικά! Πίσω στα καμαρίνια γινόταν χαμός και επικρατούσε ατμόσφαιρα «πάρτυ». Σίγουρα σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι έχουμε τους ίδιους συνεργάτες και από την πρώτη ημέρα όλα τα πρόσωπα ήταν οικεία. Το «Νάιτ» ήταν το δεύτερο σπίτι μας! 
Τι περιέχει το "μενού" της καλοκαιρινής σου περιοδείας;


 Έχει πολλά ταξίδια στην Ελλάδα και στην Κύπρο, έχει νέες εμπειρίες, νέα όμορφα μέρη που δεν έχω επισκεφτεί και φυσικά πολύ μουσική!
 
Πρόσφατα σε είδαμε ως πρέσβειρα στην καμπάνια αντισύλληψης του your-life.gr. Όντας ήδη μητέρα ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να περάσεις στα νέα κορίτσια για τη σημασία της αντισύλληψης;
Θα ξεκινήσω με μερικά στοιχεία που μου προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση! Ενώ στην Ευρώπη, οι γυναίκες που χρησιμοποιούν το «χάπι» φθάνουν το 22% -23%, στη χώρα μας το αντίστοιχο ποσοστό δεν υπερβαίνει το 4%. Αυτό είναι ένας από τους παράγοντες που το 12% των γυναικών στην Ελλάδα δήλωσαν ότι έχουν κάνει έκτρωση μια φορά στη ζωή τους! Συνεπώς, το μήνυμα που θέλω να περάσω στα νέα κορίτσια είναι πως, προκειμένου να μη ρισκάρουν την υγεία τους και για να χαίρονται το σεξ χωρίς να φοβούνται ότι αυτό μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά τους για τη ζωή, οφείλουν και να ενημερωθούν για την αντισύλληψη και να παίρνουν αντισύλληψη!
 
Το www.your-life.gr θα τους βοηθήσει πολύ, καθώς αποτελεί έναν διαδραστικό οδηγό για την σεξουαλική υγεία και για όλες τις μεθόδους αντισύλληψης. Στο www.your-life.gr μπορούν να βρουν όλα όσα θα ήθελαν να γνωρίζουν γι’ αυτά τα θέματα. Επίσης, μπορούν να υποβάλλουν και τα ερωτήματά τους στους εξειδικευμένους γυναικολόγους και να έχουν μια απάντηση εντός 48 ωρών! Μέσα από αυτήν τη μεγάλη εκστρατεία που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ‘Α Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ελπίζω να καταφέρουμε να τις κάνουμε να ενδιαφερθούν και ενημερωθούν ώστε να αποφύγουν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή έκτρωση που μπορεί να βλάψει σοβαρά την υγεία, την ψυχολογία τους και γενικά τη ζωή τους όπως την έχουν φανταστεί!
 
Ποιες είναι οι σημαντικότερες προτεραιότητες στη ζωή σου;


Με σειρά αναφοράς από το σημαντικότερο στο λιγότερο σημαντικό… Θα έλεγα ότι είναι η οικογένειά μου, αμέσως μετά είναι η δουλειά μου, μετά ακολουθούν οι φίλοι μου και ο σύντροφός μου (όταν υπάρχει). Σε αυτό το σημείο, όμως, να πω ότι αυτές οι προτεραιότητες, εξαιρουμένης της οικογένειας μπορεί να αλλάξουν αναλόγως τις συνθήκες που επικρατούν τη δεδομένη στιγμή! Εννοώ ότι αν ένας φίλος μου έχει πρόβλημα και με χρειάζεται θα μπορούσα να παρακάμψω την δουλειά μου για να τον βοηθήσω, όπως και το έχω κάνει στο παρελθόν.
 
Κάθε φορά μας εντυπωσιάζεις με τις μεταμορφώσεις σου, μπορείς να δώσεις στις αναγνώστριές μας μερικά style tips με βάση τις τάσεις μόδας που σε συγκινούν αυτήν την περίοδο;
Δε νομίζω ότι είναι σωστό να δώσω Styling tips… αυτό που μπορώ να κάνω είναι να τις παροτρύνω να εκφράζονται και να είναι δημιουργικές με το ντύσιμο τους και κυρίως να είναι ο εαυτός τους!
 
 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *