Τα χαρακτηριστικά των ψεύτικων ατόμων που σίγουρα ΔΕΝ έχουν θέση στη ζωή σου!

Αν σε ρωτούσαν ποια είναι τα χαρακτηριστικά των ψεύτικων ατόμων, ξέρεις πως να τους “ξεχωρίζεις”; Γιατί οι ψεύτικοι άνθρωποι, αργά ή γρήγορα, αποκαλύπτονται γιατί είναι απλώς…άνθρωποι.

Εσύ, όμως, πρέπει να γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά των ψεύτικων ατόμων ώστε να τους αποφεύγεις, γιατί τέτοια άτομα δεν έχουν καμία απολύτως θέση στη ζωή σου. Σπαταλάς την ενέργειά σου και χαλάς την καρδιά σου.

Ποια είναι, λοιπόν, τα χαρακτηριστικά των ψεύτικων ατόμων;

Σέβεται μόνο όσους έχουν δύναμη και πλούτο

Και σέβονται μόνο αυτούς τους ανθρώπους γιατί σκέφτονται τον εαυτό τους, πώς θα “βολευτούν”, πώς θα εκμεταλλευτούν μια καλή γνωριμία και τους νοιάζει περισσότερο το status απ’ τον χαρακτήρα. Δεν ενδιαφέρονται για την καλή σου την καρδιά αλλά για το καλό σου το image!

Θέλει να επωφεληθεί από μια γνωριμία

Ένας αληθινός άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει υποχείριό του κάποιον άλλον άνθρωπο. Και μιλάμε να χρησιμοποιήσει μεθόδους, να έχει τακτική ώστε να πείσει κάποιον να κάνει κάτι για καθαρά δικό του όφελος. Ένας ψεύτικος άνθρωπος θα σε πλησιάσει όχι γιατί πραγματικά ενδιαφέρεται αλλά επειδή κάτι ζητά από σένα!

Ζητά απεγνωσμένα την προσοχή

Ένας ψεύτικος άνθρωπος είναι εγωκεντρικός κι έχει την ανάγκη να του δίνουν προσοχή. Όχι, απλώς να του δίνουν προσοχή αλλά θέλει να είναι το επίκεντρο. Και προκειμένου να το πετύχει θα βάλει όλα τα δυνατά μέσα, θα κάνει ό,τι μπορεί για να μιλούν για αυτόν και να είναι το θέμα συζήτησης.

Καυχιέται. Πάντα

Ένας ψεύτικος άνθρωπος καυχιέται. Για τα πάντα. Από το πιο μικρό και ασήμαντο μέχρι το πιο σημαντικό που μπορεί να έχει πετύχει στη ζωή του. Θα σου πει πόσο πολύ βοήθησε τον φίλο του σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή με την πρώτη ευκαιρία. Ή αν σε έχει βοηθήσει θα στο “κοπανάει” και θα στο υπενθυμίζει συνέχεια. Ένας αληθινός άνθρωπος είναι ταπεινός.

Δεν τηρεί ποτέ τις υποσχέσεις του

Θα σου τάξει τον ουρανό με τα άστρα…Αλλά όσο εύκολα σου τα τάξει, τόσο εύκολα θα τα ξεχάσει. Αλλάζει τα σχέδια του από την μια μέρα στην άλλη, σου υπόσχεται πράγματα αλλά ποτέ δεν τα κάνει πράξει. Λόγια, λόγια, λόγια ψεύτικα! Κράτα μικρό καλάθι και μην πιστεύεις ούτε τα μισά!

 Του αρέσει το κουτσομπολιό. Πολύ

Οι ψεύτικοι άνθρωποι πάντα θα έχουν κάτι να πουν για τον άλλον. Και συνήθως αυτό που θα έχουν να πουν δεν θα είναι καλό.  Εκτός από το γεγονός ότι θα κουτσομπολέψουν , όσο κι αν προσπαθούν ορισμένες φορές να το κάνουν διακριτικά, θα συγκρίνουν τον εαυτό τους με τον άλλον. Έτσι ώστε φυσικά να βγουν καλύτεροι.

Πηγή:ipop.gr


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *