Τα Φιλαράκια δεν φεύγουν (ακόμη) από το ελληνικό Netflix, προλαβαίνουμε μια γύρα ακόμα!

Επαναλάβετε μετά από εμένα. Τα Φιλαράκια είναι ακόμα…ζωντανά στο ελληνικό Netflix. Φου-φου. Τα Φιλαράκια είναι ακόμα ζωντανά στο ελληνικό Netflix.

Πείτε με εθισμένη πείτε με ό,τι θέλετε βασικά, αλλά πολύ με έχει ταράξει το γεγονός ότι η αγαπημένη μου παρέα θα φύγει από το Netflix για να μετακομίσει μόνιμα στο νέο HBO MAX, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο. Είχε ανακοινωθεί δε, πως με το που μπει το 2020, πάνω στη χαρά μας δηλαδή για το νέο έτοςτα Φιλαράκια θα έλεγαν το στερνό αντίο στους συνδρομητές του Netflix.

Χωρίς ίχνος ψυχραιμίας και καθόλου έτοιμη να αποχαιρετήσω την πιο επιτυχημένη σειρά έβερ, είμαι στην ευχάριστη θέση να πως πως επτά ημέρες αργότερα, βρίσκεται online ακόμα στη διαδικτυακή πλατφόρμα της καρδούλας μας.

Και μπορεί στην χώρα μας να εξακολουθούν να παίζουν –και προσωπικά μόνο αυτό με ενδιαφέρει– στην Αμερική, από την άλλη, οι συνδρομητές ήδη βρίσκονται σε βαθιά στεναχώρια μιας και το Netflix US έβγαλε τη σειρά από τη λίστα του. Όσοι είναι φανατικοί, θα χρειαστεί να περιμένουν κάτι μηνάκια μέχρι να μπορέσουν να τα ξαναπαρακολουθήσουν, μέχρι τον Μάιο δηλαδή που θα φτάσει το HBO MAX.

Όσον αφορά το δικό μας, δεν είναι γνωστό ακόμα για το πόσο καιρό θα παραμείνουν διαθέσιμα τα Φιλαράκιαδιότι δεν είναι καθόλου απίθανό να ξυπνήσουμε μία από αυτές τις ημέρες και να μην υπάρχουν πια, ωστόσο ίσως να είναι και η πρώτη φορά που δε νιώθουμε απογοητευμένοι από το ελληνικό Netflix.

Βέβαια, να σημειωθεί πως το ΗΒΟ ΜΑΧ θα κάνει πρώτα πρεμιέρα στην Αμερική και ένας Θεός ξέρει πότε θα έρθει και στην Ελλάδα, οπότε αν φύγουν τα Φιλαράκια σύντομα, εμείς θα κάνουμε περισσότερο καιρό ακόμα να τα ξαναδούμε. Αλίμονο μας, με λίγα λόγια.

Τέλος, το HBO MAX ίσως ετοιμάσει κάτι μεγάλο μαζί με την πρεμιέρα του, μιας και υπάρχουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα για reunion της παρέας. 

Όσο τα έχουμε ακόμα παιδιά, ας τα χαρούμε.

Πηγή: neopolis.gr

Total
6
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *