Τα λάθη που όλοι κάνουμε στο φλερτ

Το φλερτ δίνει ζωή, είναι υγεία. Όμως, όπως σε όλα, έτσι και εδώ κάνουμε τραγικά λάθη μερικές φορές. Γιατί; Γιατί μπορούμε, γιατί συμβαίνει σε όλους, γιατί δεν ξέρουμε να φλερτάρουμε σωστά. Πάμε να δούμε τι λάθη μπορεί να γίνονται στο φλερτ.

Συμφωνείς με ό,τι σου πει. Προκειμένου να γίνεις αρεστός/ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπαίνεις στο τρυπάκι να συμφωνήσεις ό,τι σου πει πως πιστεύει «Ναι, ναι και εμένα μου αρέσει να πηγαίνω για τρέξιμο το πρωί» #not! Δεν γίνεται να συμφωνείς με ό,τι σου πει. Θα σε συμπαθήσει ακόμα και αν έχεις άλλα πιστεύω, και ναι ακόμα και αν δεν πας για τρέξιμο το χάραμα. Είσαι διαφορετική προσωπικότητα, πιο πολύ θα του/ης αρέσει να ανακαλύψει το μυστήριο που σε περιβάλλει, πάρα να είναι σαν να σε ξέρει ήδη.

Δείχνεις αδιαφορία. Από την άλλη πλευρά μπορεί να έχεις τέτοια στάση που να νομίζει ο άλλος ότι δεν σε ενδιαφέρει. Μην είσαι τόσο σοβαρός/ή. Τσαλακώσου και λίγο, βρε μανίτσα μου, και θα δεις ότι δεν θα χάσεις. Κάνε του/ης ερωτήσεις, δείξε ενδιαφέρον για αυτόν/ήν και για το τι κάνει στην ζωή του/ης. Μην είσαι κουμπωμένος/η και κοιτάς το υπερπέραν, δεν πρόκειται να καταλάβει τι έχεις στο μυαλό σου. Οπότε μίλα του/ης, δείξε ότι σε νοιάζει και ό,τι δεν σου περνάει αδιάφορος/η.

Πίνεις σαν νερόφιδο. Εντάξει είπαμε να τσαλακωθείς, όχι όμως να βγει ο Τζακ σαπιοκοιλιάς από μέσα σου. Δεν είσαι με τις φίλες σου, με τον υποψήφιο γαμπρό είσαι. Μην βαφτίζεις το ποτό νερό και το κατεβάζεις έτσι. Είμαι σίγουρη πως θα του/ης αρέσεις και χωρίς να μπεκροπίνεις. Εξάλλου δεν είναι ωραία εικόνα ούτε για την γυναίκα, ούτε για τον άντρα να παραμιλάει και να παραπατάει από το ποτό. Άσε που όταν ξεφεύγεις και μεθάς ότι βλακεία σου περάσει από το μυαλό πιστεύεις ότι είναι η πιο τέλεια ιδέα που είχες ποτέ μια τρέχεις να την κάνεις.

Φίλε άντρα, γίνεσαι χαλί να σε πατήσει. Γιατί; Την ξέρεις και από χθες; Βγαίνετε και ότι σου πει «Πάμε για ψώνια;», «Πάμε να κάνουμε ίδιο τατουάζ;», «Ας βγούμε για πρώτο ραντεβού στο σινεμά, έχει υπέροχο δράμα», «(πωω ρε φίλε) Ναι,φυσικά!». Μην είσαι τόσο καλός μαζί της, αν στην συνέχεια δεις ό,τι το αξίζει να είσαι. Τώρα θα είσαι κύριος μεν, αλλά όχι χαλί να σε πατήσει. Δεν θα το εκτιμήσει, το αντίθετο θα γίνει θα καβαλήσει το καλάμι και αφού πάρει την προσοχή που θέλει να σε πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα. Φέρσου της όπως συνήθως, κάνε το αστείο σου χαμογελά και ότι είναι να έρθει θα΄ρθει να είσαι σίγουρος.

Μιλάς πολύ για τον εαυτό σου/λες βλακείες και δεν την ρωτάς. Όχι, δεν θα μιλήσεις για τον εαυτό σου σήμερα, ούτε θα πεις «ααα πήγα στο γυμναστήριο και ήπια την πρωτεΐνη μου, σε λίγο καιρό θα γίνω θηρίο» Εκτός και αν α) μιλάς με χαζογκόμενα και β) Θες να την ξεφορτωθείς. Δεν θα μιλήσεις για ποίηση ούτε για φιλοσοφία και φυσικά δεν θα στρέψεις την συζήτηση πάνω σου. Δεν θες να ρίξεις τον εαυτό σου την κοπέλα που είναι απέναντι σου θες. Μιλά λίγο για σένα και μετά άρχισε να της κάνεις ερωτήσεις και κάνε της κομπλιμέντα. Αλλά όταν σου μιλάει μην την κοιτάς με το βλέμμα της αγελάδας, όσο δύσκολο και αν σου είναι Κάνε μια προσπάθεια να δώσεις προσοχή.

πηγή:yang.gr


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *