Ταξιδιωτικό γραφείο αναζητά φοιτητή να κάνει tour την Ελλάδα με πληρωμένα έξοδα

Κι όμως παιδιά, συμβαίνουν κι αυτά. Αντί να δίνεις εσύ τα αποταμιευμένα σου για ένα ταξιδάκι, σε πληρώνουν για να κάνεις ένα tour στην Ελλάδα! 

Ποιος δεν ονειρεύεται την ώρα και τη στιγμή που θα ξυπνήσει, θα σηκωθεί από το κρεβάτι του κι όταν θα πει «την κάνω για δουλειά», θα εννοεί «πάω ένα 9ήμερο ταξιδάκι, να ανακαλύψω τις ομορφιές της χώρας μας»; Σας έφεξε λοιπόν, διότι το νέο ταξιδιωτικό γραφείο Unforgettable Greece, σκοπεύει να προσλάβει άτομο γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.

Πιο ειδικά, ψάχνει κάποιον να ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδαςνα βγάλει μερικές καλές φωτογραφίες και στη συνέχεια να τις ανεβάσει στο Instagram. Αυτή είναι όλη κι όλη η δουλειά του, για την οποία και θα πληρωθεί 560€. Σημειωτέον, τα έξοδα προφανώς και θα είναι πληρωμένα. Το γραφείο εξασφαλίζει διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και διάφορες ταξιδιωτικές δραστηριότητες.

Ο νικητής του διαγωνισμού κι ένας συνοδός του (όλο και καλυτερεύει το πράγμα), θα κερδίσουν ένα ταξίδι 9 ημερών για το καλοκαίρι του 2020, στο πρόγραμμα του οποίου θα περιλαμβάνεται η Αθήνα, η Μύκονος, η Σαντορίνη και η ΚρήτηΜε λίγα λόγια, ετοίμασε να σβήσεις προορισμούς από το bucket-list σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε μισό ευρώ. 

Επειδή είμαστε σίγουροι ότι σε ενδιαφέρει μια τέτοια προοπτική, δήλωσε συμμετοχή, κάνοντας share την καλύτερη ταξιδιωτική φωτογραφία σου στο Instagram, χρησιμοποιώντας το tag @unforgettablegreece και το hashtag #UnforgettableInstagrammer.

Όλα αυτά, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Πηγή: neopolis.gr

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *