ΤΕΦΑΑ Σερρών: πλέον έχει χαθεί το εξάμηνο

Ένα πανεπιστημιακό τμήμα στον… αέρα και χιλιάδες προβλήματα που το ταλανίζουν τους τελευταίους μήνες. Τα προβλήματα του ΤΕΦΑΑ Σερρών είναι πολλά και απασχολούν έντονα διοίκηση και φοιτητές.

Ένα πανεπιστημιακό τμήμα στον… αέρα και χιλιάδες προβλήματα που το ταλανίζουν τους τελευταίους μήνες. Τα προβλήματα του ΤΕΦΑΑ Σερρών είναι πολλά και απασχολούν έντονα διοίκηση και φοιτητές. Το πρόβλημα με την έλλειψη της φοιτητικής στέγης, το πρόβλημα με την υποχρηματοδότηση και φυσικά το πρόβλημα με την έλλειψη καθηγητών, που εξακολουθεί να είναι ο μεγάλος «βραχνάς» του πανεπιστημιακού τμήματος. Μέχρι σήμερα το ζήτημα δεν έχει τακτοποιηθεί οριστικά.

Πριν από μία εβδομάδα, περίπου, έφτασαν στο ΤΕΦΑΑ τέσσερις επιπλέον καθηγητές φυσικής αγωγής, για να καλύψουν κάποια αντικείμενα, στα οποία υπήρχε τεράστιο πρόβλημα.
«Συνολικά, όμως, δεν έχουμε ούτε τους μισούς από αυτούς που είχαμε ζητήσει αρχικά. Είχαμε ζητήσει να έρθουν 30 και δεν έχουν έρθει ούτε οι 15. Είναι ένα- δυο αντικείμενα, όπως της αεροβικής γυμναστικής, τα οποία παραμένουν άλυτα,» τόνισε ο Πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ Σερρών Γιάννης Βράμπας, ο οποίος υπογράμμισε πως γι’ αυτούς τους φοιτητές πλέον έχει χαθεί το εξάμηνο, στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ενώ ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι το πρόβλημα θα τακτοποιηθεί για το δεύτερο εξάμηνο.

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *