Θέσεις πρακτικής άσκησης στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEXGroup) αναζητά τελειόφοιτους για την κάλυψη θέσεων πρακτικής άσκησης στον τομέα της Πληροφορικής. Ο όμιλος υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις Αγορές Αξιών και Παραγώγων, την Εναλλακτική Αγορά, ενώ, παράλληλα, διενεργεί την Εκκαθάριση και το Διακανονισμό των συναλλαγών. Προσφέρει λύσεις και εργαλεία χρηματοδότησης στις επιχειρήσεις, διευρύνει τις επιλογές των επενδυτών, παρέχοντας ένα ασφαλές, σταθερό και εύκολο περιβάλλον, πλήρως εναρμονισμένο με τις διεθνείς πρακτικές και το Ευρωπαϊκό Κανονιστικό Πλαίσιο.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φοιτητές πληροφορικής. Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών αναζητά δύο παθιασμένους ασκούμενους προγραμματιστές για να συμμετάσχουν στην ομάδα ανάπτυξης συστημάτων.

Θα εργαστείτε σε μια ομάδα με πολύ εξειδικευμένους προγραμματιστές και θα συμμετάσχετε ολοκληρωμένα στην αντιμετώπιση της πρόκλησής του ομίλου να αναπτύξει ένα ισχυρό λογισμικό υψηλής ποιότητας με συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για απόδοση και λειτουργικότητα.

Προσόντα:

Προπτυχιακός φοιτητής Τμήματος: Μηχανικών Η/Υ, Πληροφορικής, Πληροφοριακών Συστημάτων ή σχετικού τομέα σπουδών.

Γνώση τουλάχιστον μίας ή περισσοτέρων γλωσσών προγραμματισμού ή scripting languages, such as C, C++, C#, Java, T-SQL, JavaScript, Angular κ.λπ, και τουλάχιστον ένα ή περισσότερα λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, Linux / Unix κ.λπ.

Έχει άριστη γνώση τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Πληροφορίες και Αιτήσεις: Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων εδώ

Πηγή: Foititikanea.gr 

Total
8
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *