Τι αλλάζει σε facebook και messenger τη νέα χρονιά;

Το 2019 φέρνει αλλαγές στην εμφάνιση της πιο δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης. Το Μessenger «πετάει» τα άσπρα και σύντομα θα αποκτήσει μαύρο χρώμα, ενώ η γραμματοσειρά του θα είναι σε λευκή απόχρωση.

Το Facebook Messenger ντύθηκε στα «μαύρα» σε μια πιο… elegant εμφάνιση για να υποδεχθεί το νέο έτος. Μια αλλαγή που είχε προαναγγελθεί από την περασμένη χρονιά και ήρθε με την έλευση του νέου χρόνου.

Όπως και το Youtube που το είχε κάνει νωρίτερα, το Messenger αποφάσισε να ακολουθήσει το ρεύμα της εποχής και να θυμίσει πάλι από αρχές 00’s και αντικατέστησε το άσπρο φόντο της εφαρμογής με το μαύρο, ενώ η γραμματοσειρά εμφανίζεται προφανώς σε άσπρο χρώμα. Τα πεδία αναζήτησης συνεχίζουν να παραμένουν γκρι καθώς παραμένουν ευανάγνωστα και με τη νέα εμφάνιση.

Μέχρι στιγμής η «dark mode» λειτουργία του Messenger δεν είναι άμεσα διαθέσιμη παντού, αλλά έχει ξεκινήσει πιλοτικά σε συγκεκριμένες χώρες. Σε όσες χώρες είναι διαθέσιμη οι χρήστες μπορούν να την ενεργοποιήσουν επιλέγοντας από το μενού την καρτέλα «Me» και στη συνέχεια το «dark mode».

Για όσους στην Ελλάδα θέλουν να το γυρίσουν σε μαύρο θα πρέπει να περιμένουν δυστυχώς, καθώς η εφαρμογή αυτή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στα μέρη μας.

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *