Τι πρέπει να έχει ένα προφίλ στο instagram για πολλούς ακόλουθους

Θες να γίνεις δεινός instagrammer και δεν ξέρεις πώς; Μην ανησυχείς, θα σε βγάλουμε από τη δύσκολη θέση! Μαζέψαμε όλες τις καλές συμβουλές σε αυτό εδώ το άρθρο μόνο για εσένα!

Γράφει ο Βασίλης Θυμιανίδης

1) Μια καλή και ευδιάκριτη φωτογραφία προφίλ ( δημοσιεύστε μια καλή σέλφι κατά προτίμηση)

2)Ένα καινοτόμο και ιδιαίτερο bio (υπάρχουν πολλές ιδέες στο internet με γνωμικά και ρητά, κάτι που να σε χαρακτηρίζει)

3) Ένα συγκεκριμένο φίλτρο στο feed σου ( μια θεματική, ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη ανάλογα με το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις)

4)Καθημερινά από ένα post (για μεγαλύτερο engagement με τους ακόλουθους είναι καλό να ανανεώνεις τακτικά το λογαριασμό σου)

5) Μια σειρά stories ανά ημέρα ( να προσέχεις τα stories σου να έχουν αρχή και τέλος, μην ανεβάζεις μόνο για να ανεβάσεις, καλό είναι να υπάρχει ένα σενάριο πίσω από τις ιστορίες σου)

6) Ακολούθησε λογαριασμούς που θέλεις να μοιάσεις μελλοντικά και κάνε καλά και ποιοτικά σχόλια στις φωτογραφίες τους ( μην το παρακάνεις, ανάπτυξε σχέσεις με άλλους influencers)

7)Μην χρησιμοποιείς πολλά hashtags γιατί κινδυνεύεις να κουράσεις τους ακόλουθούς σου ( 6-7 hashtags είναι οk για να είσαι και αξιόπιστος)

8)Ανέβαζε συνήθως τις ώρες που είναι μέσα οι περισσότεροι ακόλουθοι( συνήθως αργά το απόγευμα γύρω στις 20:00)

9) Προσπάθησε να διαφημίσεις προϊόντα ακόμα κι αν δεν είσαι ο επίσημος εκπρόσωπός τους ( ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει)

 


Aγαπούσα τις πολύωρες συζητήσεις από μικρό παιδί. Ύστερα μεγάλωσα και αποφάσισα να σπουδάσω πολιτικές επιστήμες. Αφού έμαθα να σκέφτομαι, έστρεψα την προσοχή μου στην επικοινωνία, τα social media και τη δημοσιογραφία. Έτσι προέκυψε και το μεταπτυχιακό στα Digital Media στο τμήμα Δημοσιογραφίας. Αγαπάω τις φρέσκες ιδέες. Είμαι υπέρμαχος της καλής και ποιοτικής φιλίας. Για οποιαδήποτε απορία σας, δίνω όλες τις απαντήσεις στα social. Ραντεβού στα social λοιπόν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *