Το Instagram αλλάζει design και έχουμε ενθουσιαστεί!

Tο Instagram ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε μια σειρά από αλλαγές προκειμένου να γίνει πιο εύκολη και γρήγορη η χρήση του, ενώ ακόμα και το design του θα γίνει πιο όμορφο.

Νέα χαρακτηριστικά, νέα κουμπιά, νέα εικονίδια και βασικά υπομονή μέχρι τις επόμενες εβδομάδες που θα το έχουμε όλοι οι χρήστες.

To design θα γίνει κάπως έτσι:

 

Η εφαρμογή που χρησιμοποιείται από χιλιάδες χρήστες και για προωθητικές εργασίες –έχουν στηθεί επιχειρήσεις στο instagram-, έχει σκοπό να τους βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, όπως παρατηρήσαμε και στην φωτογραφία ακριβώς από πάνω, τα κουτάκια «Follow» και «Message» θα συνεχίσουν να υπάρχουν, μόνο που με τη νέα αναβάθμιση θα προστεθούν και ορισμένα άλλα στα business accounts. Θα υπαρχει δηλαδή το «Directions«, το «Call» και το «Start Order».

Τώρα, ανεξάρτητα με το αν ένα προφίλ είναι επαγγελματικό ή όχι, όλοι οι χρήστες θα έχουν και ένα επιπλέον κουτί, αυτό για το IGTV.

Το νέο design θα ξεκινήσει την πιλοτική του χρήση τις επόμενες εβδομάδες σε κάποια πρώτα προφίλ χρηστών και στη συνέχεια θα μπορούμε όλοι να κάνουμε το update και να το έχουμε.

Πηγή: www.neopolis.gr

Total
5
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *