Το instagram έρχεται μια νέα τέλεια προσθήκη!

Αν είσαι απ’ αυτούς που ανεβάζουν ένα στόρι στο Ίνστα κι απλά το αφήνουν εκεί μέχρι να περάσουν οι 24 ώρες, καλύτερα να περάσεις στο επόμενο αρθράκι. Διότι η είδηση που ακολουθεί, αφορά τους… ντετέκτιβ της παρέας.

Ναι, αυτούς που για κάθε στόρι τους αφιερώνουν άλλη τόση ώρα να ελέγξουνποιος/α ακριβώς το είδε, να συγκρίνουν με παλιότερα «views» και να βγάλουν τα πολύτιμα συμπεράσματά τους. Άλλωστε, αν το στόρι δεν το δει ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ποιος ο λόγος ύπαρξής του, έτσι δεν είναι;

Μέχρι χθες λοιπόν, αυτή η λειτουργία ήταν διαθέσιμη στην εφαρμογή του κινητού, όπου μπορούσες να δεις αναλυτικά ποιος/α σε τσέκαρε. Τι γινόταν όμως, όταν έμπαινες στο προφίλ σου μέσω της αντίστοιχης σελίδας στο desktop; Και πίστεψέ μας, είναι πολλοί αυτοί που χρησιμοποιούν το insta από τον σταθερό τους υπολογιστή ή το λάπτοπ (δουλειά, εργαστήριο κλπ)…

Ναι, καλά κατάλαβες. Μέχρι πρόσφατα αυτή η λειτουργία δεν ήταν διαθέσιμη στο desktop, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον. Κι αυτό, διότι αν μπεις στη σελίδα του Instagram και προσπαθήσεις να δεις τα τελευταία σου στόρι, θα παρατηρήσεις μία «επιλογή» στο κάτω αριστερό μέρος του.

Αυτό το «Seen By #» λοιπόν, είναι η σωτηρία μας, μιας και η λίστα που θα ανοίξει αν κλικάρεις είναι πολύ πιο βολική από την αντίστοιχη του κινητού. Άσε που με ένα «Ctrl + G» ανοίγει το παράθυρο της αναζήτησης και μπορείς πολύ πιο γρήγορα να τσεκάρεις αν σε είδε αυτός/ή που σ’ ενδιαφέρει.

Πηγή: www.neopolis.gr 

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *