Το μεγαλύτερο λάθος των ανθρώπων που βγαίνουν ραντεβού

Η πλοήγηση στον κόσμο των ονλάιν γνωριμιών είναι μια μορφή τέχνης. Ερωτήσεις σχετικά με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε κατακλύζουν δημοφιλής ιστότοπους. Ποιος ξεκινάει την συζήτηση; Πόσο καιρό ανταλλάσσουμε μηνύματα πριν τη συνάντηση; Πότε περνάμε από το τσατ στο ραντεβού;

Ο Independent αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια μιας εμπειρογνώμονα για να μας αποκαλύψει το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όσον αφορά στις γνωριμίες. Η Jo Barnett είναι κορυφαία σύμβουλος σχέσεων και dating coach και αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος που πιστεύει ότι κάνουν οι άνθρωποι στα ραντεβού. Είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο περίπλοκο που έχει φτάσει να επηρεάζει τις σχέσεις μια ολόκληρης γενιάς.

Λέει:

«Το μεγαλύτερο λάθος είναι όταν πάνε κατευθείαν στο κρεβάτι πριν γνωριστούν μεταξύ τους και πριν δημιουργήσουν μια ισχυρή ψυχική και συναισθηματική σχέση. Όταν τα ζευγάρια παραβλέπουν το στάδιο του ρομαντισμού, το στάδιο δηλαδή του κρασιού και του φαγητού που είναι πολύ κρίσιμο για να έρθει το ζευγάρι πιο κοντά. Αν ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες τους από την αρχή, δεν εκτιμούν τη σχέση. Οι σχέσεις χρειάζονται μυστήριο και καταδίωξη. Όσο πιο γρήγορα κορυφώνεται η σχέση, τόσο πιο γρήγορα πεθαίνει η φλόγα!»

Και προσθέτει:

«Η επικοινωνία είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Οι άνθρωποι δεν μιλούν για το τι ελπίζουν να βρουν σε μια σχέση και τι είναι σημαντικό για αυτούς, τι τους εξάπτει τη φαντασία, περιμένουν απλά ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά»

Πηγή: https://mikropragmata.lifo.gr

Total
2
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *