Το να βλέπεις τη σχέση σου δύο φορές την εβδομάδα έχει αυτά τα 4 θετικά!

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, καλό θα ήταν να βλέπουμε τη σχέση μας (ειδικά αν είναι καινούρια σχέση) δύο με τρεις φορές την εβδομάδα!

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, καλό θα ήταν να βλέπουμε τη σχέση μας (ειδικά αν είναι καινούρια σχέση) δύο με τρεις φορές την εβδομάδα!
Κάθε σχέση θέλει τον χρόνο της. Κάθε νέος άνθρωπος που βάζεις στη ζωή σου είναι διαφορετικός. Όμως, ήξερες ότι σύμφωνα με τους ψυχολόγους το να βλέπεις τη σχέση σου δύο φορές την εβδομάδα κάνει καλό;
Μάλιστα, έχουν αποδείξει ότι το να βλέπεστε δύο φορές την εβδομάδα έχει σημαντικές επιπτώσεις στο πόσο διάρκεια θα έχει σχέση. Υποστηρίζουν ότι η σχέση γίνεται πιο βαθιά και βοηθάει στα 4 αυτά σημεία!
1. Εμποδίζει το «ψεύτικο» δέσιμο
Όταν περνάς πάρα πολύ χρόνο με τον άλλο, αρχίζεις και πιστεύεις ότι έρχεσαι πιο κοντά και ότι τον γνωρίζεις καλύτερα. Μπορείς, όμως, αυτό το δέσιμο να μην είναι αληθινό. Έτσι, η απόσταση θα σου δείξει τι ισχύει πραγματικά. Αν είστε πραγματικά τόσο κοντά όσο πιστεύεις ή όχι!
2. Σε αφήνει να έχεις τον προσωπικό σου χώρο
Το να συναντιέστε μόνο δύο φορές την εβδομάδα μπορεί να σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι πολύ λίγο, όμως, στην πραγματικότητα σου επιτρέπει να έχεις τον προσωπικό σου χώρο. Να έχεις τον χρόνο και την ελευθερία για να κάνεις τα πράγματα που θέλεις. Μάλιστα, θα είναι στο χέρι σου το πόσο γρήγορα θα μπει ο άλλος στον προσωπικό σου αυτό χώρο!
3. Σου δίνει χώρο και χρόνο για να γνωριστείτε καλύτερα
Δε χρειάζεται να βιάζεσαι για να μάθεις τον άλλο από την καλή και την ανάποδη. Αυτό θέλει χρόνο, κόπο και πολύ προσπάθεια και από τους δύο σας.
4. Σου επιτρέπει να χτίσεις μία δυνατή φιλία
Μία οποιαδήποτε σχέση πρέπει να βασίζεται και σε θεμέλια μίας δυνατής φιλίας. Πρέπει να μπορείς να πεις στη σχέση σου όλα αυτά που σκέφτεσαι χωρίς να σε κρίνει, όπως ακριβώς σε μία φιλική σχέση. Και, όπως κάθε σχέση φιλίας, θέλει χρόνο!
Το γοργόν, τελικά, δεν έχει χάρη!

Total
3
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *