Το TEDxUniversityofMacedonia 2018 μεγαλύτερο και πιο σίγουρο από ποτέ

Το TEDxUniversityofMacedonia έρχεται για έκτη φορά, μεγαλύτερο και πιο σίγουρο από ποτέ, στις 3 Νοεμβρίου 2018. Το Main Event θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος— Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.

Δώδεκα ομιλητές, τέσσερα performances και μια ομάδα 75 ατόμων είναι έτοιμοι να κάνουν την TEDx εμπειρία όσο πιο συναρπαστική γίνεται.

 

To TEDx UniversityofMacedonia είναι ένας ανεξάρτητος οργανωμένος φορέας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, που προσπαθεί να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία, όπου στοχαστές από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιδέες μέσα από τις οποίες παθιάστηκαν. Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/289806225181240/?active_tab=about

Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε, ιδεαλιστές της ανθρωπότητας, οραματιστές του μέλλοντος και εκπαιδευτικούς με προοδευτική σκέψη, όπου θα είναι έτοιμοι να εμπνεύσουν και να δώσουν τα σκήπτρα της δύναμης στους νέους για να ηγηθούν τούτο τον κόσμο, τολμώντας να κάνουν τις ιδέες τους πράξη. Ελπίζουμε ότι στο συνέδριο μας, η διαφορετική ομάδα από φοιτητές, διδάσκοντες και αποφοίτους παρόντες θα είναι σε θέση να μάθουν ο ένας από τον άλλο, τόσο ως ομιλητές και συμμετέχοντες, και θα αφήσει τροφή για σκέψη με στόχο τη βελτίωση του δημιουργικού συλλογικού μας μέλλοντος.

Chasm – Το σύνθημα

Chasm ή αλλιώς χάσμα. Το φαινόμενο που δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητο. Το κομμάτι της καθημερινότητας σου, που σε αγγίζει και σε προβληματίζει. Αυτό το κενό που πάντα ήθελες να ερμηνεύσεις και ποτέ δεν τολμούσες να το κάνεις μόνος.

Για μας το μεγαλύτερο χάσμα, ήταν πάντα όλες εκείνες οι ιδέες που δεν μπορούσαν να αποτυπωθούν με τις δικές μας λέξεις. Για μια κοινωνία που αλλάζει συνεχώς, θα προσπαθήσουμε να ορίσουμε, να γεφυρώσουμε και εν τέλει να ξεπεράσουμε κάθε λογής προσωπικά και συλλογικά χάσματα. Αναλύοντας τους προβληματισμούς μας, επανεξετάζοντας τις απορίες μας και αποδομώντας τα διλήμματα μας, θα χτίσουμε την πιο γερή βάση για να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα αυτά που φοβάσαι και φοβόμαστε, κατάματα.
Είσαι έτοιμος να επαναπροσδιορίσεις την πραγματικότητα

 

Αναλυτικότερα μπορείς να δεις:  

Website: https://www.tedxuniversityofmacedonia.com/

F/B: https://www.facebook.com/TEDxUniversityofMacedonia/

Instagram: https://www.instagram.com/tedxuniversityofmacedonia/

 

 


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *