Βe cool… KAI ΣΤΗΣΕ ΣΚΗΝΗ! : Ο καλύτερος καλοκαιρινός διαγωνισμός από το MyCampus και το Jagermeister!

To καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί στην εξεταστική είναι…το τέλος της! Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το τέλος της που συνοδεύεται από νύχτες σε παραλίες, ποτάρες και φυσικά διακοπές με φίλους!

Ποιος άλλωστε δεν έχει ξεσαλώσει το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την εξεταστική στο Ποσείδι ή δεν έχει πάει για ατελείωτες ώρες αράγματος στον Αρμενιστή και στο Club Agia Anna;

Εμείς στο MyCampus για να ανταμείψουμε τον κόπο σου μετά από έναν μήνα σκληρού διαβάσματος και για να σε βοηθήσουμε να χαλαρώσεις κάνοντας τέλειες διακοπές, παρέα με την Jagermeister, σου έχουμε το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο!

3 τυχεροί έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια 3ήμερη, δωρεάν Glamping διαμονή  και διατροφή στα camping της επιλογής τους (Αρμενιστής, Club Agia Anna και Ποσείδι). Και φυσικά, επειδή το camping πάντα χρειάζεται και καλή παρέα, μπορείς να πάρεις μαζί σου και 3 φίλους σου!

To καλύτερο όμως είναι πως θα μπορείς να απολαύσεις, μαζί με όλα τα παραπάνω, παγωμένο Jargermeister, αφού θα σε εξοπλίσουμε με το must have Jagermeister coolpack, για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ποτό κάθε στιγμή της διαμονής σου!

Όροι διαγωνισμού:

  1. Κάνε like στην σελίδα μας στο Facebook
  2. Kάνε tag στο αντίστοιχο post του άρθρου τα φιλαράκια που θέλεις να πάρεις μαζί σου
  3. Πες μας γιατί το παγωμένο Jagermeister είναι το καλύτερο ποτό του καλοκαιριού!

Γι αυτό άσε το άγχος στην άκρη, be cool … και στήσε σκηνή!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν εργάζονται στo B.Σ. Καρούλιας, στη media view ή σε ένα από τα 3 αναφερόμενα camping.

Κάθε συμμετέχων/ουσα μπορεί να συμμετέχει απεριόριστες φορές αρκεί να κάνει tag ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ άτομα σε κάθε σχόλιο.

Ως λήξη του διαγωνισμού ορίζεται η Παρασκευή 12/07/2019 ώρα 00:00

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 και θα ειδοποιηθούν με tag comment στο post ώστε να μας στείλουν μήνυμα και στη συνέχεια, θα ζητηθεί να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας του/της με direct message για μάθουν τη διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν για να παραλάβουν το δώρα.

Η ημερομηνία της διαμονής θα καθοριστεί έπειτα από επικοινωνία των νικητών με τους διοργανωτές.

Η μεταφορά στο χώρο των camping δεν περιλαμβάνεται στο έπαθλο και είναι ευθύνη των συμμετεχόντων.

Θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση τρεις (3) νικητές/τριες που θα έχουν δικαίωμα να απολαύσουν το έπαθλο παρέα με ακόμη τρία άτομα της επιλογής τους.

Το δώρο αφορά αποκλειστικά στο νικητή και δε μεταβιβάζεται.

Σε περίπτωση αδυναμίας των νικητών/ νικητριών να αξιοποιήσουν το δώρο του, θα υπάρξουν μετά από την ίδια κλήρωση τρεις (3) αναπληρωματικοί, που θα κληθούν να παραλάβουν το δώρο με σειρά προτεραιότητας.

Total
18
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *