Βρήκαμε μερικά σεξουαλικά φετίχ που θα σου κόψουν την όρεξη

Photo by Emiliano Vittoriosi on Unsplash

Μετά τα περίεργα φετίχ που έχουμε αναλύσει ήρθε η ώρα για να μιλήσουμε για ένα ακόμη φετίχ, ίσως το πιο περίεργο από όλα τα παραπάνω ή και όχι. Πρόκειται για το φετίχ που φαντασιώνεσαι ότι σε τρώνε ολόκληρο. Η vorarephilia προέρχεται από τα συνθετικά vorare (στα λατινικά το καταπίνω/καταβροχθίζω) και philia (αυτό το ξέρετε δεν το μεταφράζω). Στα ελληνικά δεν υπάρχει ακριβώς ο όρος ή δεν τον βρήκαμε όσο και αν ψάξαμε. Η πιο προφανής μετάφραση είναι η φαγοφιλία.

Η vorarephilia διαφέρει από τον καννιβαλισμό, γιατί τα θύματα συνήθως καταβροχθίζονται ολόκληρα. Αυτοί που πάσχουν από vorarephilia αυτοπροσδιορίζονται ως vores και τα βίντεο που αγαπούν να βλέπουν λέγονται vore videos. Tα περισσότερα από αυτά είναι animated είτε σε 2d είτε σε 3d και το πιο συχνό περιεχόμενο είναι μία γιγάντιαια γυναίκα να τρώει άντρες ή και γυναίκες ολόκληρες. Μετά βλέπουμε το ταξίδι των φαγωμένων στα εντόσθια της γυναίκας γίγαντα.

Το να μας ιντριγκάρει το φάγωμα από γίγαντα είναι βέβαια κάτι που συναντάμε από πάντα κυρίως στα παραμύθια. Η Κοκκινοσκουφίτσα και τη γιαγιά, που τους τρώει ολόκληρους ο λύκος, ο Πινόκιο, που τον καταπίνει η φάλαινα, ο Χανσελ και η Γκρέτελ και η μάγισσα που θέλει να τους φάει, τα Στρουμφάκια που θέλει να φάει ο Δρακουμέλ, το ‘Μαγικό Σχολικό’ που ταξιδεύει στο ανθρώπινο σώμα, το ‘Attack on Titan’ που γίγαντες τρώνε αδιάκριτα και χωρίς λόγο τους ανθρώπους, τα παραμύθια έχουν πολύ συχνά και αθώα (εκτός από το ‘Attack on Titan’ που δεν το λες αθώο) τέτοιες εικόνες φαγοφιλίας.

Το ίντερνετ βέβαια το κάνει λιγότερο αθώα. Ας δούμε μερικά από αυτά.

Στην παραλία:

Στην πόλη

Σε αυτό περνάμε αρκετή ώρα στο στομάχι:

Πηγή: www.oneman.gr 

Total
4
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *