Χαρά Τσούση

Η Χαρά Τσούση είναι παρουσιάστρια, φοιτήτρια, μοντέλο, εργαζόμενη αλλά και πολλά πολλά άλλα. Για αυτό και σας τη συστήνουμε ως busy beauty – πρότυπο!

Η Χαρά Τσούση είναι παρουσιάστρια, φοιτήτρια, μοντέλο, εργαζόμενη αλλά και πολλά πολλά άλλα. Για αυτό και σας τη συστήνουμε ως busy beauty – πρότυπο!

Intro

H Χαρά Τσούση κατάγεται από το Βόλο και σπουδάζει στο χημικό του ΑΠΘ. Η ίδια μας εξηγεί πως βρέθηκε εκεί «Έτσι απλά χωρίς και εγώ η ίδια να το καταλάβω βρίσκομαι με ένα μηχανογραφικό στο χέρι με συμπληρωμένες όλες τις πολυτεχνικές σχολές! Ο Θεός με λυπήθηκε και πέρασα χημικό στη Θεσσαλονίκη μιας και η χημεία που είχα γνωρίσει ως μάθημα της θετικής κατεύθυνσης με γοήτευε.»

working girl

Κάπου εκεί ανάμεσα στις οργανικές και ανόργανες χημείες άρχισαν και οι ανησυχίες για όλα όσα ήθελε να κάνει, γνωρίζοντας ότι αυτό αυτομάτως σήμαινε ότι έπρεπε να συντηρείται μονή. Ξεκίνησε λοιπόν να δουλεύει. «Έχω δουλέψει πάρα πολύ σε διάφορες δουλειές. Κάποια περίοδο δούλευα σε τρεις δουλειές με τα λεφτά που μου περίσσεψαν έμαθα ισπανικά μια γλώσσα που λατρευω και καταφερα να παρω το πτυχιο. Μετεπειτα θελησα να παρακολουθησω και μαθηματα υποκριτικης αλλά σύντομα κατάλαβα ότι δεν είχα τα απαιτούμενα χρήματα και έτσι βρέθηκα στο πρακτορείο μου να εργάζομαι σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και ως μοντέλο.»

Studies

«Τα χρόνια πέρασαν και μαζί με αυτά και αρκετά μαθήματα τώρα είμαι έτοιμη να ξανακαθίσω στα έδρανα για τα τελευταία μαθήματα που μου έχουν μείνει ενώ παράλληλα δουλεύω στην εκπομπή και ως χημικός σε ένα εργαστήριο ανάλυσης πολύτιμων μετάλλων.» Η Χαρά είναι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος και θέλει να μεταδίδει αυτή της τη διάθεση και στους άλλους, ειδικά στους φοιτητές που μπορεί να έχουν χάσει λίγο το δρόμο τους. «Ακούμε έξω ότι ο κόσμος έχει γεμίσει από δικηγόρους, γιατρούς, πολιτικούς μηχανικούς , χημικούς. Αμέτρητα κορεσμένα επαγγέλματα, και να πάρεις το πτυχίο δουλειά δε θα βρεις , εγώ λοιπόν η Χαρά Τσούση τους διαψεύδω όλους γιατί δεν έχω πάρει πτυχίο αλλά εργάζομαι ως χημικός και θέλω να πω σε όλους ότι η ζωή έτσι και αλλιώς είναι ένας αγώνας ο οποίος και να χάνεις στην αρχή στο τέλος αν το θέλεις πολύ, εσύ θα είσαι ο νικητής.

Cinepolis

Πως όμως προέκυψε το cinepolis, η εκπομπή που κάνει στο tv100; «Πως πηγαίνεις σε μια συνέντευξη με το βιογραφικό σου; Έτσι ακριβώς. Για το cinepolis γινόταν casting, με ειδοποίησαν πήγα έδειξα τις μέχρι τότε δουλειές μου, με δοκίμασαν και με πήραν. Το σινεμά είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήσουμε στην τύχη. Την εκπομπή επιμελείται και σκηνοθετεί ο Γιάννης σανιώτης. Όχι, όμως, προσεχώς αλλά τώρα κάθε Σάββατο το απόγευμα στις 16:30 και σε επανάληψη την τετάρτη τα μεσάνυχτα στην tv100.» Σσσσς, αρχίζει!

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *