Ξεκινάει η διαδικασία υποβολής του Μηχανογραφικού Δελτίου!

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου ξεκινούν οι διαδικασίες για την υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2015. Διαδικασίες που θα λήξουν την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015!

Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι;

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) με τον οποίο:

  • Θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μηχανογραφικό Δελτίο κάνοντας σε πρώτη φάση κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
  • Στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μηχανογραφικό Δελτίο  ή να προχωρήσουν τελικά στην αρχική και οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
  • Μέχρι την Τρίτη 7 Ιουλίου, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο θα πρέπει να απευθύνεται στο Λύκειό του να ακυρώσει το ήδη οριστικοποιημένο και να υποβάλλει εκ νέου Μηχανογραφικό Δελτίο.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να αλλάξει τις προτιμήσεις του. 

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *