Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το TEDxUniversityofMacedonia

Το TEDxUniversityofMacedonia σε προσκαλεί στις 7 Νοεμβρίου να ζήσεις την εμπειρία ενός TEDx συνεδρίου. Πήγαινε να παρακολουθήσεις ζωντανά τους ομιλητές, να μιλήσεις μαζί τους να συμμετάσχεις στα workshops, να παρακολουθήσεις τους καλλιτέχνες, αλλά πάνω από όλα να ανακαλύψεις νέες ιδέες, απόψεις και οπτικές γωνίες.

Blind Spot

Το θέμα του TEDxUniversityofMacedonia 2015 είναι το «Blind Spot» και εστιάζει στις διαφορετικές οπτικές γωνίες που μπορεί να ανακαλύψει κάποιος αν προσέξει καθετί γύρω του, αν κοιτάξει πίσω από καταστάσεις, αντικείμενα και συμπεριφορές. Όλα στον κόσμο δεν έχουν μόνο μία διάσταση, μία όψη και οπτική, αλλά κρύβουν πίσω τους περισσότερα από όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά και εκείνος πραγματικά νομίζει.

Σκοπός

Η διοργάνωση του TEDxUniversityofMacedonia 2015 έχει σκοπό να αποτελέσει την αφορμή, ώστε ο κάθε νέος να είναι ανοιχτός σε ερεθίσματα που λαμβάνει, να τα φιλτράρει και να αξιοποιεί, συνδυάζοντας τα με τις γνώσεις και την προσωπικότητά του. Με αυτό τον τρόπο, θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης του για πολλά από όσα, μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσε δεδομένα και βρίσκονταν δίπλα του αλλά δε τα είχε παρατηρήσει.

*Οι θέσεις είναι περιορισμένες.


Εξασφαλίστε την συμμετοχή σας κλείνοντας το εισιτήριο σας τώρα πατώντας, εδώ


 Επικοινωνήστε: info.tedxuom@gmail.com 

Ακολουθήστε: Website      Blog       Facebook       Twitter       Youtube       Instagram      Google Plus   


Η συντακτική ομάδα του mycampus.gr ψάχνει για σένα θέματα που...εμπνέουν!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *