Ξεπερνούν τους 760 οι φοιτητές στo Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο, αποτελεί ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό τμήμα δομημένο πάνω στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, που παρέχει στους αποφοίτους του την δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στο παγκοσμιοποιημένο πλέον οικονομικό περιβάλλον.

Στεγάζεται σε κτιριακό συγκρότημα στα Λακώνια, που κατασκευάστηκε από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων για λογαριασμό του Δήμου Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια παραχωρήθηκε στο Παράρτημα Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης.

Περιλαμβάνει χώρους 5.000 τ.μ. με αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, γραφεία, βιβλιοθήκη, ηλεκτρονικό αναγνωστήριο, κυλικείο- καφετέρια και λέσχη σίτισης, όπως και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για διαλέξεις και κλειστό γυμναστήριο, το οποίο διαθέτει καθηγητή φυσικής αγωγής πλήρους απασχόλησης.

Η Βιβλιοθήκη του Τμήματος είναι δανειστική και λειτουργεί και ως αναγνωστήριο με 20 θέσεις ανάγνωσης, 6 θέσεις Η/Υ για το κοινό και περίπου 1.000 βιβλία ήδη τοποθετημένα στα ράφια. Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Βιβλιοθήκης είναι http://www.lib.teicrete.gr.

Οι φοιτητές

Οι ενεργοί φοιτητές του τμήματος, που ανανεώνουν εγγραφές και μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις του τμήματος, αυτή την στιγμή ξεπερνούν τους 760. Οι φετινοί εισακτέοι στη σχολή ήταν 200, αριθμός (ίδιος με αυτόν της περσινής χρονιάς), που υπάρχει η πιθανότητα να διαφοροποιηθεί από κάποιες ειδικές κατηγορίες σπουδαστών (μετεγγραφές, Έλληνες εξωτερικού), όσοι προστίθενται ή όσοι δεν θα έρθουν στο τμήμα.

Οι σπουδαστές του τμήματος μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις κατευθύνσεις: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων (Management Information Systems) και Μάρκετινγκ.

Total
1
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *