Ζόμπι… επιστρατεύτηκαν από τους Αμερικανούς!

Τεράστια επιτυχία, χάρη και στα κοινωνικά δίκτυα, είχε χιουμοριστικός οδηγός για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την επερχόμενη εποχή των κυκλώνων στις ΗΠΑ

Τεράστια επιτυχία, χάρη και στα κοινωνικά δίκτυα, είχε χιουμοριστικός οδηγός για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την επερχόμενη εποχή των κυκλώνων στις ΗΠΑ. Προκείμενου να τραβήξουν το ενδιαφέρον των (αδιάφορων) Αμερικανών, οι αρμόδιες Αρχές μασκάρεψαν τα μέτρα προστασίας σε οδηγό επιβίωσης για μία «αποκάλυψη των ζόμπι». Ο οδηγός, που υπάρχει στις σελίδες του Κέντρου Πρόληψης Ασθενειών (CDC), αφορούσε την προετοιμασία των Αμερικανών ενόψει της εποχής των κυκλώνων, από 1ης Ιουνίου.

«Υπάρχουν πολλών ειδών έκτακτες καταστάσεις για τις οποίες μπορείτε να προετοιμαστείτε», λέει στους πολίτες και προσθέτει: «πάρτε για παράδειγμα την αποκάλυψη των ζόμπι».
«Μπορεί να γελάτε τώρα, αλλά, αν συμβεί, θα χαίρεστε που το διαβάσατε», επισημαίνει στη συνέχεια.

Οι πολίτες καλούνται να πάρουν μαζί τους νερό, τρόφιμα, και βαλιτσάκι με είδη πρώτων βοηθειών. Ακόμη θα χρειαστούν ρούχα και τα προσωπικά τους έγγραφα. Ο οδηγός κλείνει με την καθησυχαστική οδηγία του Κέντρου: «Μη φοβάστε, το CDC είναι έτοιμο».

Με αυτό τον τρόπο, τα ζόμπι έφεραν 60.000 χτυπήματα και μπήκαν στα δημοφιλέστερα θέματα του Twitter. Σημειώνεται ότι τα μπλογκ του CDC δεν ξεπερνούν συνήθως τα 3.000 χτυπήματα.

* Διαβάστε και εσείς τον οδηγό

Total
0
Shares
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *